Sürekli baş ağrıları nasıl çözülür?



Birçok insan sürekli baş ağrısından muzdariptir, Kredi hesaplama bu makale bize onlara neden olabileceğini ve bunu doğal ilaçlar ile nasıl çözebileceğimizi söyler.
Sabit baş ağrılarının muhtemel sebepleri
Birçoğumuz yaşam tarzımızda değişiklikler yaparak, yaşam tarzımızda değişiklikler yaparak ve stresin giderilmesinde yollarını öğrenerek devam eden baş ağrımızı ortadan kaldırabilir veya geliştirebilir, yaşamımızdaki hangi durumun bu tekrarlayan baş ağrısına neden olduğunu fark ederek Duygularımız üzerinde çalışma ve gerekli gördüğü her an doğal yollara başvurma fırsatı.
Baş ağrısı çeşitleri
En yaygın görülen gerilim baş ağrısıdır ve muhtemelen omuzlardaki, boyundaki, kafa derisindeki ve çenedeki kas gerginliğinden kaynaklanır. Genellikle sürekli baş ağrılarının en sık nedenidir.
Migren baş ağrıları genellikle görme veya mide bulantısı değişiklikleri gibi diğer semptomların eşlik ettiği şiddetli baş ağrılarıdır ve bunların fizyolojik kökenleri çikolata, belirli peynirler veya monosodyum glutamat (MSG) gibi gıdaların tüketiminde olabilir. kafeinden yoksunluk, uyku eksikliği ve aşırı alkol veya tütün tüketimi.
Duygusal yorumlama
Vücudumuzun stres, yiyecek ve detoksifikasyonu, sürekli veya arada sırada baş ağrısını tedavi ederken önemli olmakla birlikte , zihinsel-duygusal faktörün baş ağrılarına neden olan en derin kök olduğunu unutmamalıyız .
duygusal bir seviyede, aşağıdaki en sık olarak vurgulamak dahil bizim bilinçsiz sürekli veya ara sıra boğaz kafa ile sunan olabilir birkaç mesaj vardır:
Kendisiyle yüksek düzeyde talep , SELF'in devalüasyonu. Tekrarlama ve tekrarlayan düşünceler olarak "Ben, "Ben başımı nerede bilmiyorum" "Başımı kırmak" it in my head , ben kafa değilim" "", "Ben kaybettim benim " zihin ... İnsanlar ile bir çok olmaya eğilim Kendini beğenen ve mükemmeliyetçi kişiler, Dr. Bach'ın Agua de Roca (Kaya Suyu) gibi bitki özleri konusunda yardımcı olabilirler .
Durumdan sorumlu olmanın sorumluluğu korkusu , "peloton başında". Bir karar veren veya bir adres gösteren ilk kişi olmanın korkusu. Bu durumlar göz önüne alındığında, Alerce'le (Larch) yapılan muamele, özgüvenimizi arttırmak ve potansiyelimizi arttırmak için ilginç olabilir .
Zihinsel süreçler de rasyonel. Genellikle, aklından her şeyi anlamak için çok uğraşmaya çalışan insanlarda görülür. Zihnimizin sentez yapabilmesi ve anlayabilmesi için yeterli veri biriktirmek için gerekli zamanı Kredi hesaplama bize sunmak önemlidir. Çiçek çare Impatience (Impatiens) daha sabırlı ve düşünceli olmamız için bize yardımcı olabilir.
Sebep ne olursa olsun, ağrı sürekli veya ara sıra kafa doğrudan benim bireysellik bağlantılıdır ve bana ve diğerlerine karşı daha sabırlı ve daha esnek olmayı öğrenmek gerekir ve Ben gerçeğim benimle temas kurmak ve kendimi itmek durdurmak için Başkalaının olmasını istediği şey.
Sürekli veya arada sırada baş ağrısı için diğer terapiler
Biz vb Bach çiçekleri, homeopati, akupunktur, Metamorfik Teknik, masaj Ayurveda gibi diğer doğal terapiler ile çalışabilir duygusal terapi ile birlikte Bizim stres seviyesini azaltmak ve tıkanıklıkları kaldırmak ve hayati boşluk ile bağlanmak mümkün onları ile bizim otantik kendini ile bu bağlantıyı bulmak ve rahatsızlık enerjinin anlamı daha derin bir anlayış elde çözmek için.
Sürekli baş ağrısına yakalanırsak, günlük aktiviteler için vücudumuzun gerekli tüm besin maddelerini almasını ve bazı kurallar almasını sağlamak için diyetimizi düzenlememize yardımcı olması için naturopati, fitoterapi veya enerji beslenme uzmanlarının tavsiyelerine başvurmak ilginç olabilir. detoks ve besleyici besinler.
Biliyor muydun?
Başımızın acıtmaya başladığının farkına varır varmaz hareket edersek, bu basit nefes alıştırmasıyla, acının devam etmesini engelleyebilir miyiz?
Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adımları takip etmektir:
Burundan nefes al ve yavaşça sakin ol.
Nefes alırken, havanın acıyı hissettiğiniz bölgeye ulaştığını hayal edin. Kafanıza tam olarak incittiği yeri ararken kafanıza dokunmanız ve elinizi o yere bırakmanız önemlidir.
Sonra, havayı ağızdan dışarı atıyor ve sürekli baş ağrısıyla birlikte gelen rahatsızlık hissini nasıl çözdüğünü hayal ediyor.
Şimdi acının doğduğu bölgeye masaj yapın ve azar azar ağrının nasıl ortadan kalktığını anlayacaksınız.
Acı tamamen dağılıncaya kadar nefes egzersizleri Kredi hesaplama yapmaya devam edin. Fark edeceksiniz, çünkü o bölgede masaj yapmaya devam ederek artık herhangi bir acı hissetmeyeceksiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

POMC Nedir?

Poliklonal Antikorlar nelerdir?

Pnömatik Hortum nedir?