Sürdürülebilir Kelvin Grove yazlık 810.500 $ için çekiç altında satıyor



Sıfır karbon ayak izine sahip bir şehir içi kır evi, bu sabah bir Kredi hesaplama artırmada bir çevre bilimcisinden diğerine el değiştirdi.
“Stringybark Cottage” olarak adlandırılan ilginç Kelvin Grove evi, açık artırma için açık artırma olarak izlemek üzere arka bahçede toplanan yaklaşık 25 kişilik samimi bir kalabalık çekti.
Bu sabah çekiç altında satılan 2/35 Victoria St, Kelvin Grove'daki kır evi.
Harcourts Solutions müzayedesi Phil Broom'un açılış teklifini davet etmesinin ardından birkaç dakika süren sessizlik, ancak 2/35 Victoria St mülkünde kullanılan miktardan dolayı kalabalığa dair gerçekleri eğlendirmekle tehdit ettikten sonra bir teklif geldi. Mülk sahibi Hound alıcıları Matt Reeves'den 650.000 dolar.
Ardından teklif, dört teklif sahibinden biri için Bay Reeves ile mülk için savaşarak hızlıca hızlandırıldı.
Teklifler, 1000 $ 'a kadar düşmeden önce 25.000 $' lık Kredi hesaplama artışlarla başladı, ancak Bay Reeves 'in rakibinin en son teklifine 500 $' ı ekleyerek, son fiyatının 810.500 $ 'a ulaşmasıyla müşterisinin mülkünü almasını sağladı.
Evde neredeyse her şey sürdürülebilirdi.
İki yatak odalı kır evi, çevre bilimcisi Mark Annandale tarafından birkaç yıl boyunca dikkatli bir şekilde inşa edilmişti. Bu ağaç, kereste gibi Hamilton'dan ve kuzey Queensland'a kadar uzanıyordu.
Bitişikteki eski bir garaj , ev için bir stüdyoya dönüştürüldü ve bazı kapılar, zihinsel engelli kişileri çalıştıran ve destekleyen Endeavour Vakfı tarafından inşa edildi.
Alıcı Sarah Tuckett, altı ay boyunca mülk avına çıkmıştı ve arkadaşlarından biri yurtdışında tatil yaparken evine bir bağlantı gönderdi .
Tuckett, “Sadece benim evim olacağımı görünce içgüdüsel olarak biliyordum” dedi.
“Mark, bunu yapan adam çevre bilimcisi ve ben de eski bir çevreyim, bu yüzden onu çok sevdim.
“Çevre dostu, güneş, su depoları var, hepsi geri Kredi hesaplama dönüştürülmüş ve çok güzel.”
Harcourts Solutions satış ve pazarlama danışmanı Marisa Yaksich, “gerçekten harika bir sonuç” ve “beklentilerimizin üzerinde” olduğunu söyledi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

POMC Nedir?

Poliklonal Antikorlar nelerdir?

Pnömatik Hortum nedir?