Süpermarket Express Lane nedir?



Bir süpermarket ekspres şeridi, sınırlı sayıda ürün için tasarlanmış bir kasiyer ödeme şeklidir . Ekspres şeride sahip olma fikri, sadece birkaç markete sahip Kredi hesaplama olanların hızlı bir şekilde mağazadan çıkmasına izin vermektir. Birçok marketin 10 kalem veya daha az ekspres şeridi var.
Hızlı ödeme genellikle normal ödeme şeritlerinden daha küçük bir sayaç alanına sahiptir. Bakkal arabalarının geçmesi için yapılmadığından da daha dardır. Süpermarketlerdeki elde tutulan sepetler ekspres alışverişçiler tarafından kullanılır. Sadece bir veya iki maddeye ihtiyaç duyan alışverişçiler bir sepet bile kullanamazlar ve bunun yerine sadece ellerinde bulunan ürünleri ekspres kasaya taşırlar.
Ekspres şeridinin kullanılması genellikle süpermarkette sıraya girmeden zaman kazandırır. Sıradaki ilk kişi olmasanız bile, önünüzdeki kişilerin 10 öğeye veya daha azına sahip olmaları durumunda, önünüzdeki alışveriş sepetleriyle dolu insanlarınız Kredi hesaplama olduğundan daha az zaman almalıdır. Yine de, ekspres şeridinde dizilmiş birçok insan varsa, normal şeritte az sayıda parçayı kontrol etmek bazen daha hızlı olabilir, ancak normal şeritte sadece bir veya iki tanesi olabilir.
Hızlı ödeme en hızlısı olup olmayacağının belirlenmesinde, sıradaki kişi sayısına göre değil de, önünüzdeki öğelerin sayısını hesaplamaya çalışın. Ayrıca, bazı kasiyerler diğerlerinden daha hızlı ve daha tecrübelidirler, bu yüzden buna izin vermeniz ve sabırlı olmanız gerekir. Bazen, bir müşteri bir şeyin fiyatını sorguladığında veya bir öğeyi değiştirmesi gerektiğinde hat duraklatılabilir.
Bazı süpermarketler bugün belirli bir mağaza zincirindeki ekspres ödeme yerini bile değiştirebilecek otomatik kontrollere sahiptir. Birçoğumuz eşyalarını Kredi hesaplama bize kasiyer getirmeyi tercih ederken, diğerleri de kendi yiyeceklerini kendileri kontrol etmeyi takdir ediyor. Bir markette bir tür ekspres şeridi yoksa, alışveriş yapan kişiler daha fazla ödeme yapmaya ve ekstra sütlerini veya diğer eşyaları bir marketten satın almaya eğilimli olabilirler .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

POMC Nedir?

Poliklonal Antikorlar nelerdir?

Pnömatik Hortum nedir?