Refrendo nedir:



Bir onay olarak, belgeye geçerliliği Kredi hesaplama olan yetenekli veya yetkili bir kişinin imzasını biliyoruz . Ayrıca, onaylama, bir şeyin veya bir kişinin imzalandığını doğrulayan ifadedir.
Yasal alanda , Anayasa Hukuku'nda, Devlet Başkanının siyasi sorumluluğunun başka bir kişiye, bir bakana, hükümet başkanına veya hatta yasama meclisi başkanlığına devredildiği mekanizmadır.
Daha fazla bilgi için Anayasa Hukuku'na başvurunuz .
Bu nedenle, bir yasanın onaylanması, devletin sekreterinin, Cumhurbaşkanı tarafından yayınlanan kararnameleri, düzenlemeleri, sözleşmeleri ve diğerlerini üye olduğu bir eylemdir. Bazı durumlarda, eğer bir şart ise ve yerine getirilmemişse, yasaya uyulmamalıdır.
Yukarıdakilere göre, İspanya'da, kralın eylemleri her zaman onaylanmıştır. Yani ciro onlar imzalanmış ve o ülkenin Anayasası'nda belirli bir kişi tarafından onaylanmış ve bu nedenle zaman Crown tutucu geçerli şekilde eylemlerini gerçekleştiren olduğu bir hukuki kavram, dur, o sorumluluğunu taşır hareket. 
Ciro sözcüğü , diğerlerinin yanı sıra : onaylayan, onaylayan, yasallaştıran, imzalayan, onaylayan, eşanlamlı olarak kullanılabilir .
Araç Kısıtlaması
Meksika'da, taşıtın onayı, yer değiştirme ya da sirkülasyon plakalarının kullanımı için ödenen araç sirkülasyonu hakkını ifade eder.
Aracın onaylanması ve taşıt mülkiyetinin şartlarını karıştırmamak önemlidir, çünkü bu araç, aracın kullanımı için bir vergidir. Sahip olunan vergiye istinaden, aynı olanı otomobilin özelliklerine göre hesaplanırken, İspanya'da her belediye meclisi kendi miktarını belirlemiştir.
Her iki vergileme arasındaki bir diğer önemli fark ise, ilk satıştan sonra ilk on yıl boyunca taşıt sahiplerinin mülkiyetinin ödenmesidir, bunun yerine taşıtın onaylanması her yıl ödenen bir belediye vergisidir. belediye.
Onay ödemesi nakit, banka veya kredi kartı ile internet üzerinden banka veya self servis mağazalarında ödenebilir . Kredi hesaplama Uygunsuzluk durumunda, yaptırımlar her bir Devletin Vergi Kodunda belirlenir.
Bakanlık Tazeleme
Meclis rejimlerindeki bakanlar, bir veya birkaç bakanın, diğerlerinin yanı sıra kararnamelerin, kararların, yönetmeliklerin geçerliliğini veren Devlet Başkanı'nın imzasıdır.
Meksika'nın anayasal sisteminde, onay, Dışişleri Bakanının imzası veya ilgili şubenin idari bölümünün başkanıdır.     
Onay ve referandum
Her ikisi de telaffuz açısından benzerlik gösteren bu iki terimle ilgili olarak, her ikisi de farklı anlamlara sahiptir. Bu nedenle referandum, bir yasanın popüler bir oya ya da Devlete büyük önem veren başka bir meseleye tabi tutulduğu yasal prosedürdür.
Başkan ofisine egzersiz veya tam tersine devam ettiği takdirde referandum örneği Hugo Chavez hükümeti referanduma sunulan Venezuela, 2004 yılında oldu, görevlerini iptal ve% 58 arasında Kredi hesaplama olmalıdır vatandaşlar Chavez'in iktidarda kalması gerektiğini seçti.
Son zamanlarda, 2011 yılı, nüfusun Güney Sudan'ı Sudan'dan ve dolayısıyla özerk bir ülkede bağımsız olmasını seçtiği bir yıl oldu. 9 Temmuz 2001'de Güney Sudan'ın bağımsızlığı ilan edildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

POMC Nedir?

Poliklonal Antikorlar nelerdir?

Pnömatik Hortum nedir?