Arama Motoru nedir?



Arama motoru olarak da bilinen arama motoru , kullanıcı tarafından kullanılan anahtar kelimelere göre veri dizinleri Kredi hesaplama düzenleyen bir yazılım türüdür. Kullanıcı belirli anahtar kelimeleri girer, arama motoru bir arama yapar ve bir URL listesi sunar ve kullanıcı onun için en alakalı dosyaya erişebilir.
En popüler arama motorları: google, yahoo, bing, msn, diğerleri arasında.
Gibi çeşitli arama motorları vardır; arama indeksleri bir grup kişi veri tabanını yaratır, yani bireyler ağları sayfalarda aramaya başlar. aramalar Böyle içeriklerine göre kategorilere veya alt kategorilere sınıflandırılır endeksleri olarak tarayıcının bu tür araştırma, arama kullanıcı için Meksika'da bulunan bilgi Xochimilco Ekolojik Parkı sonra, boş zaman değerlendirme gibi belirli kategorilere veya alt kategoriler tıklamanız gerekir park alt kategori ve, kesinlikle, ikinci bölümde arama hakkında bazı bilgilendirici bağlantılar bulacaksınız. Bunun yerine, arama motorları web sayfalarını ziyaret eden anahtar kelimeler ile sayfanın adresini ilgilidir bir veritabanı oluşturur iken takibi, bir program olarak adlandırılan bir web örümcek tarafından programı yapılır.
Ayrıca arama motoru optimizasyonu veya SEO hakkında da bilgi edinin  .
Metasearch motorları, diğer arama motorlarının arama motorlarını kullanan bir veritabanına sahip değildir ve bu şekilde kullanıcıların aramalarının sonuçlarını sunar.
Ayrıca bilgisayar arama motoru, bilgisayar, Kredi hesaplama Tablet gibi yerel bir sabit diskte aranan bilgileri izlediğinde referans yapar.
Bununla birlikte, kullanıcının arama motoru, otel arama motoru, uçuş arama motoru gibi özel arama motorları vardır, bu da kullanıcının ihtiyaç duyduğu tüm bilgileri hızlı ve kolay bir şekilde bulmasını ve ihtiyaçlarını karşılamasını sağlar. 
 Aynı şekilde, arama motoru, örneğin iş arayan için arama yaptığınız anlamına gelir. Benzer şekilde, tartışmayı provoke eden veya konuşmasıyla mücadele eden kişiyi belirtmek için bir sıfat olarak kullanılır. "Juan savaşçı arayıcısı her zaman yapmaması gereken şeylerden bahseder."
Ancak, arayan, nişan almayı kolaylaştırmak Kredi hesaplama için bir vücut oluşturan çok fazla alana sahip küçük bir teleskoptur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

POMC Nedir?

Poliklonal Antikorlar nelerdir?

Pnömatik Hortum nedir?